Кои сме ние

ЗБ логоЗБ хуманитарен корпус

Началото на „Заедно за Берковица“ бе дадено през 2012г. Години след това, зад гърба ни има десетки кампании, акции, конкурси, хуманитарни дела и спортни мероприятия, които спомогнаха за културното развитие на града и нашите съграждани. Записахме много видеа, популяризиращи Берковица, създадохме и поддържаме над 10 сайта и страници в социалните мрежи за туристическите дестинации в града и региона. Продължаваме все така, с устрем и надежда, че Берковица може и трябва да се превърне в едно по-добро място за живот.

„Заедно за Берковица“ е надпартийно формирование. За нас благото на града и природата нямат политически оттенък. Готови сме да работим с всеки, които с последователните си действия докаже, че има желание да работи „в полза Роду“ и с ясна програма в ръка решително осъществява това. Без значение кое политическо движение или течение подкрепя.

Сред хората, които ни симпатизират и подкрепят, има представители на различни възрастови групи и обществени прослойки. При нас няма класово, възрастово или полово деление. Добре дошъл е всеки, които има желание да бъде активен и да спомага за развитието и популяризирането на града ни.

Наричаме се „Заедно за Берковица“, защото действията ни са насочени в полза на Берковица и вярваме, че можем да съградим нещо само, ако действаме заедно, като юмрук – единни в целите и стремежа към развитие.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.